Wil je met ons spelen?

Spigo kijkt altijd uit naar de beste spel- en webontwikkelaars uit de hele wereld die deel willen uitmaken van een vooruitstrevend bedrijf dat zich snel ontwikkelt.

Het ontwikkelen van spellen is leuk en uitdagend. Je kunt een mini-universum creëren waarin spelers handelen en reageren op de handelingen van anderen. Je enige grenzen zijn die van je verbeelding. De meeste spellen worden dan ook gemaakt door mensen met een grote fantasie.

Wereldtour
Wereldtour - van grof idee tot werkend spel
Oerwoud
Oerwoud
Las Vegas
Las Vegas

Op Spigo houden we ervan om goede ideeën in iets echts om te zetten. Spellen zoals Wereldtour en Oerwoud werden bedacht door een aantal jonge mannen aan een keukentafel in een flat in het Deense Århus in de lente van 2006. Uit deze gedachten werden tekeningen die daarna, met behulp van Photoshop, werden omgezet in de geavanceerde beelden die je nu in deze spellen kunt vinden.

Wat doet Spigo zoal?

We maken ook spellen voor de iPhone, iPad en Android. Indien jij ook een spel voor de iPhone, iPad of Android gemaakt hebt, dan kan het zijn dat wij die ook willen kopen.

Op dit moment ontwikkelen we spellen voor het internet, iPhone, iPad en Android, maar we hebben ook interesse in andere omgevingen waar mensen dit soort spellen spelen. We proberen graag nieuwe technologieën uit en willen onszelf telkens vernieuwen. Daarom is het voor ons erg belangrijk dat we met mensen werken die in staat zijn in een dynamische omgeving te werken en die constant nieuwe dingen kunnen leren. Wanneer we spellen ontwikkelen zijn we altijd in de weer met Java, Unity, Objective C / Cocoa Touch, OpenGL, Box2D, Html5, PlayN en ook met ons eigen Java-framework Libzard.
Indien jij een spel hebt gemaakt voor de iPhone, iPad of Android, dan hebben wij misschien wel interesse om het te kopen.

De sfeer bij Spigo is misschien wel de gezelligste die je kunt vinden op het internet. Dit is natuurlijk te danken aan onze geweldige spelers, maar ook deels vanwege het framework dat ons vakkundige .NET-team hen de mogelijkheid geeft om te spelen. Ze zijn altijd bezig om te zorgen dat Spigo steeds de leukste mogelijkheden biedt en dat we met de tijd mee blijven gaan, zodat we altijd een frisse en moderne site kunnen aanbieden. We zijn nu alweer bezig om aan een volgende grote verandering te werken om Spigo weer up to date te maken met de nieuwste ontwikkelingen, zowel qua onderdelen als ook qua design.

We willen jou in ons team

Als je in je vrije tijd of beroepsmatig veel bezig bent met het ontwikkelen van spellen of websites en als je hier goed in bent, dan zou je je misschien eens bij ons moeten melden. In ons profiel passen mensen die een achtergrond hebben in de informatica, software-ontwikkeling of iets gerelateerds. Je kunt een e-mail in het Engels sturen naar onze eindverantwoordelijke voor de spellen, Michael of naar de algemeen directeur, Kasper en vertel daarin het een en ander over jezelf.

Het is belangrijk dat je een passie hebt voor wat je doet en dat je de ambitie hebt om deel uit te maken van een winnend team. We zijn altijd al een klein en hecht team geweest en willen dat ook in de toekomst blijven. Daarom betekent het ons veel voor ons dat elk stuk op ons schaakbord een goede inbreng heeft.